Dagens
Restaurangen öppnar måndag den 18 mars för lunchservering.
Måndag
Köttfärslimpa – Svampsås, rårörda lingon och potatispuré
Tisdag
Laxfilé – Lättrimmad och bakad, musselvelouté, blomkål och körvel
Onsdag
Skånsk rapsgris – Plommon, russin, rödkål och rostad potatis
Torsdag
Oxbringa – Rötter, pepparrot och persiljesås
Fredag
Rack´s av vildgris – Puré på palsternacka, brysselkål och krasse
***
Veckans vegetariska
Soppa på vita rötter och fänkål – Krutonger, kallpressad rapsolja och picklad morot
***
105 kr

Öppettider
Måndag den 18 mars öppnar vi upp restaurangen med lunchservering.
Kiosken
Stängd för säsongen
Kontakt
Mathias Nolin
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se
Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!
Om vår krögare
Mathias Nolin driver golfkrogen från och med säsongen 2018. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté och Skissernas museum.
Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.
Välkomna!