Dagens

Restaurangen öppnar måndag den 18 mars för lunchservering.

Måndag
Köttfärslimpa – Svampsås, rårörda lingon och potatispuré

Tisdag
Laxfilé – Lättrimmad och bakad, musselvelouté, blomkål och körvel

Onsdag
Skånsk rapsgris – Plommon, russin, rödkål och rostad potatis

Torsdag
Oxbringa – Rötter, pepparrot och persiljesås

Fredag
Rack´s av vildgris – Puré på palsternacka, brysselkål och krasse

***

Veckans vegetariska
Soppa på vita rötter och fänkål – Krutonger, kallpressad rapsolja och picklad morot

***

105 kr

Öppettider

Måndag den 18 mars öppnar vi upp restaurangen med lunchservering.

Kiosken

Stängd för säsongen

Kontakt

Mathias Nolin
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen från och med säsongen 2018. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté och Skissernas museum.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!